1 yıllık Hosting ve Domain Hediye!

WordPress Hizmetleri

WordPress Hizmetleri

Image link

WordPress hizmetleri; kurulumdan site hızlandırmaya, SEO optimizasyonundan bakım ve onarıma kadar pek çok faaliyeti içine alır. Güncelleme, sorun giderme, tema-eklenti kodlama ve benzeri işlemler de yine WordPress hizmetlerinin geniş muhtevasında kendine yer bulur.

Tüm WordPress altyapılı web sitelerine yönelik anahtar teslim çözümler sunan GZR Ajans, bu alanda ihtiyaç duyabileceğiniz her şeyi bir araya getirmiştir.

Profesyonel işçiliğini her hizmetinde ortaya koyan ve ‘önce memnuniyet, sonra kazanç’ anlayışını bütün faaliyetlerine yansıtan ajansımız, taleplerinizi nitelikli ve gelişmiş çözümlerle karşılamaya hazırdır.

Profesyonel WordPress Hizmetleri Neleri İçerir?

Dijital dünyanın mihenk taşlarından biri olan WordPress; kişisel bloglardan e-ticaret firmalarına, büyük ölçekli şirketlerden ünlü işletmelere kadar milyonlarca web sitesinin temel yapı taşını oluşturur.

Arama motorları tarafından sevilen yani SEO noktasında avantaj meydana getiren WordPress; özelleştirme kolaylığı açısından site sahiplerine, yüksek kullanıcı deneyimi bakımından da ziyaretçilere hitap eder.

Ancak WordPress’in sunduğu ayrıcalıklardan tam olarak faydalanabilmek, bu alanda profesyonel hizmet almakla mümkündür. Aksi takdirde yapılan küçük bir hata bile her şeyin mahvolmasına, projeleriniz için harcanan emek, para ve zamanın boşa gitmesine yol açabilir.

İşini şansa bırakmak istemeyenlerin ve her yönden mükemmel bir web sitesine sahip olmayı arzu edenlerin doğru adresi GZR Ajans, WordPress hizmetleri konusundaki zengin bilgi birikimini ve yılların tecrübesini ustalıkla kullanır.

Bu minvalde; geniş bir yelpazeye yayılan modern ve güncel hizmetlerimiz, hem arama motorlarının algoritmalarına ve SEO dinamiklerine, hem de sektörünüzün gerekliliklerine, sizin isteklerinize ve ziyaretçilerinizin beklentilerine tam uygunluk sağlar.

WordPress alanındaki her ihtiyaca efektif çözümleriyle cevap veren ajansımızın zengin faaliyet muhtevasına dâhil olan bazı hizmetler ise şöyle sıralanabilir:

  1. Periyodik bakım,
  2. Geliştirme, iyileştirme, modifiye çalışmaları,
  3. Sorun giderme ve hata düzeltmeleri,
  4. Yedekleme,
  5. Site taşıma,
  6. Virüs temizleme, güvenlik önlemleri,
  7. Tasarım revizyonları,
  8. Eklenti ve tema kodlama,
  9. Güncelleme,
  10. WordPress&WooCommerce kurulumu,
  11. Zamandan kazandıran, geniş kapsamlı ve pratik hazır web sitesi paketleri,
  12. Site hızlandırma,
  13. Teknik ve site içi SEO vb.

Portföyünde kendine yer bulan hizmetleri üstün başarıyla gerçekleştiren GZR Ajans; titiz, özenli, hızlı, güvenilir çalışma prensibini benimser. WordPress’e her yönüyle vâkıf olan profesyonel kadromuz, hayallerini dijitalin sağlam temelleri üzerine inşa etmek ve büyük adımlarla yol almak isteyenlerin tercihi durumundadır.

Hangi Hizmeti, Neden Satın Almalıyım?
En Popüler WordPress Hizmetleri Nelerdir?

Web sitenizin; kullanıcı odaklı, fonksiyonel ve estetik görünümlü olması için gereken her türlü uygulama, profesyonel WordPress hizmetleri kapsamına dâhildir.

Bu çerçevede GZR Ajans olarak yaptığımız şey; öncelikle hedeflerinizi, isteklerinizi, sitenizin ziyaretçi profilini, konseptini ve faaliyet göstereceğiniz sektörü ve rakiplerinizi tüm detaylarıyla analiz etmektir. Öte yandan bu aşama; sitenizdeki hataların, eksikliklerin ve geliştirilmesi gereken yönlerin tespit edilmesini de içerir.

Ardından sıra, ihtiyacınız olan hizmetler için stratejik bir plan oluşturmaya gelir. Her müşterisine tamamıyla işlevsel, şık ve trendlere uygun web siteleri armağan eden ajansımız, size beklediğinizden de fazlasını sunmaya kararlıdır.

Bu kapsamda; GZR Ajans bünyesindeki kollektif, dinamik ekibin marifetli ellerinde hayat bulan bazı WordPress hizmetleri kısaca şöyle açıklanabilir:

1.   WordPress Kurulum:

E-ticaret siteleri için WooCommerce kurulumu; tema ve eklenti kurulumlarının gerçekleştirilmesi, isteğe bağlı şablonların yüklenmesi ve benzeri tüm hizmetler bu grupta yer alır.

‘Evin temeli sağlam değilse, boş yere odalar inşa etmenin anlamı yoktur.’ Diye düşünen ajansımız, profesyonel WordPress kurulum hizmetiyle sitenizi dayanıklı ve güçlü temeller üzerinde yükseltir.

2.   WordPress SEO:

Sitenizin gerek kullanıcılar, gerekse arama motorları tarafından sorunsuz gezilebilmesi, her iki tarafın da beklentilerini tam anlamıyla karşılaştırmanız, WordPress SEO hizmetleri ile mümkündür.

Bunu çok iyi bilen ajansımız; ürün ve kategori açıklamalarından içeriklerin kontrolü ve revizesine, kullanılan görsel ve medyalardan Robots.txt ve Site Haritasına dek, her şey ile sizin yerinize ilgilenir.

Doğru hedef kitleden tamamıyla organik trafik almanızı amaçlayan GZR Ajans, bunun için tüm WordPress site içi SEO optimizasyonu (on-Page SEO) gerekliliklerini kusursuz şekilde yerine getirmenizi sağlar.

3.   WordPress Site Hızlandırma:

Herkesin zamana karşı yarış içinde olduğu ve beklemeye tahammül edemediği bu dijital çağda kullanıcıların çoğu, son derece sabırsız ve acelecidir.

Öyle ki; tıkladıkları sayfanın birkaç saniye geç açılması bile, onları sitenizden soğutup bir daha gelmemek üzere terk etmelerine yol açabilir.

Potansiyel müşteri kitlenizi ve sâdık ziyaretçilerinizi kaybetmek istemiyorsanız, 1-2 saniyelik vakti iyi değerlendirmek sizin için lüks değil mecburiyettir.

Bu ise; WordPress site hızlandırma hizmeti almayı, web sitenizin performansını en yüksek düzeye taşımayı gerektirir.

Her yöntemin her sitede işe yaramayacağını hiç unutmayan ajansımız, öncelikle sitenizdeki yavaşlığın ve performans kaybının sebeplerini bulmaya odaklanır. Bu durumun sorumluları belirlendikten sonra ise nedene yönelik çözümler kurgulanarak; adım adım, büyük bir hassasiyetle uygulanır.

WordPress site hızlandırma sırasında verilerinizin güvenliğine büyük özen gösterecek olan ajansımız, projelerinize zarar verme riski olan herhangi bir yöntemi denemekten veya sitenizin yayın hayatını kesintiye uğratacak bir işlem yapmaktan kaçınır.

Site hızlandırma çalışmalarımız arka planda özenle gerçekleştirilirken; tüm ziyaretçileriniz sitenizi hiçbir fonksiyon kaybı yaşamaksızın, eskisi gibi kullanmaya devam eder.

4.   WordPress Hazır Web Sitesi Paketleri:

Bütçeniz veya zamanınız kısıtlıysa, hayalinizdeki web sitesine sahip olma isteğinizden vazgeçmenize ve bazı şeylerden ödün vermenize hiç gerek yoktur.

Çünkü GZR Ajans tarafından zengin muhtevalı bir şekilde oluşturulan WordPress hazır içerik paketleri, ihtiyaç duyacağınız her şeyi aynı noktada buluşturur.

Farklı fiyat alternatifleriyle her bütçeye uygunluk sağlayan bu paketler; tam donanımlı, renkli ve iddialı içerikleriyle de her alandaki web sitelerine hitap eder.

Size düşen tek şey hazır paketlerimiz arasından; sitenizin türü, formatı, sektörünüz ve talepleriniz doğrultusunda bir seçim yapıp, makul fiyat karşılığı maximum kaliteye sahip olmanın tadını çıkarmaktır.

En İyi WordPress Hizmetleri İçin 
 
GZR Ajans

Image link

İçerik yönetim sistemi olarak WordPress’i kullanan her türlü kişisel ve bireysel web sitesinin ihtiyaçlarını ortak paydada buluşturmuş GZR Ajans; bu alandaki tüm uygulamaların, olası problemlerin, kullanılan teknoloji, yöntem ve algoritmaların detaylarına hâkimdir.

Sitenizi her açıdan kusursuz kılmayı ilke edinen uzman ve deneyimli kadromuz, projelerinizin değerine değer katmayı hedefler.

Dijitalde hedeflerinize giden yolu; kurumsal web sitesi, kaliteli içerik, güncel ve gelişmiş yazılım, etkili SEO ve sosyal medya yönetimi gibi taşlarla döşeyen ajansımız; WordPress konusunda da en doğru, güvenilir ve etkin çözüm noktanızdır.

Siz de rakiplerinizden daha farklı, kaliteli, yüksek performanslı, eşsiz bir web sitesine sahip olmak için tercihinizi GZR Ajans’tan yana kullanabilirsiniz.

Projelerinizi sizin kadar önsemseyecek ve işinize sizin gibi sahip çıkacak ekibimizin mükemmel dokunuşlarıyla, hedeflerinizi tahmin ettiğinizden de kolay ve keyifli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Üstelik bunu yaparken bütçenizi koruyabilir, yüksek maliyetlere katlanmak zorunda kalmazsınız. Böylece kalitesi üst seviyeye ulaşan, fakat makul fiyatlandırması sayesinde masrafı minimum düzeyde kalan profesyonel hizmetlerle sitenize hak ettiği değeri verebilir, rakipleriniz arasından sıyrılarak lâyık olduğunuz seçkin konuma ulaşabilirsiniz.

Öyleyse; gereksinim duyduğunuz bütün WordPress hizmetleri için siz de hemen, profesyonel ve kurumsal hizmet ayrıcalığı için bizimle tanışın! Farkımızı dijital projelerinize yansıtın ve herkesten daha farklı, daha iyi ve daha önde olmayı başarın!

Sık Sorulan Sorular

Neden WordPress?
Dünya genelinde en yaygın kullanılan içerik yönetim sistemlerinin ilki WordPress’tir. Öyle ki; LinkedIn’den Adobe ve PlayStation’a kadar sayısız platformun ve global çaplı dev markaların tercihi WordPress’ten yanadır. Pratik kullanım imkânı, zengin tema ve eklenti çeşitliliği gibi WordPress avantajları, uçsuz bucaksız web dünyasında belirgin bir yer edinmeyi büyük ölçüde kolaylaştırır.
WordPress Hizmetleri Nelerdir?
Hazır web sitesi paketleri oluşturma, hızlandırma çalışmaları, site içi SEO en yaygın profesyonel WordPress hizmetleri arasındadır. Öte yandan; WooCommerce-WordPress kurulumu, hata giderme, düzenli bakım ve buna benzer pek çok faaliyet de bunlara örnek gösterilebilir.
WordPress Hizmet Fiyatları Ne Kadar?
Bu sorunun her proje özelinde farklılık gösterdiği için, WordPress hizmetleri fiyat seçenekleri yapılacak işlemlere göre değişiklik arz eder. Kaç siteye yönelik çalışma gerçekleştirileceği, özel istekleriniz, uygulanacak adımlar ve bunların ne kadar zaman alacağı, kodlama gerektirip gerektirmeyeceği vb. pek çok faktör, fiyatlandırmayı doğrudan etkiler. WordPress hizmetleri nereden alınır? sorusuna en güzel yanıt olan GZR Ajans ile tüm bu sorulara ve çok daha fazlasına ayrıntılı cevap bulabilir, dijital dünyanın altın tepside sunduğu imkânlardan doğru şekilde yararlanmaya hemen başlayabilirsiniz.


Tüm sorularınız için bizlere ulaşın!

İletişime Geç
Bize Ulaşın!

Sabah 08:00 - Akşam 23:00 saatleri arasında bizleri arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

Mesaj Gönderin

En kısa sürede sizlere dönüş yapacağız.

Ortalama yanıt süremiz:  dakika
Image link