1 yıllık Hosting ve Domain Hediye!

Web Tasarım

Web tasarım; internet sitelerinde bulunan bütün öğelerin belirli bir hiyerarşi ve düzen dâhilinde sunulması anlamına gelir. Tüm dijital projelerin temelini meydana getiren web tasarım; çevrimiçi online ortamdaki yüzünüz, web sitenizin vitrini, markanızın aynası ve sizi temsil edecek somut, güçlü bir değerdir.

Hedef kitlenizde güzel bir izlenim bırakmanın yolu öncelikle profesyonel tasarımdan geçer. İşte GZR Ajans olarak yaptığımız şey, internet sitenizi hem hayal ettiğiniz gibi hem hayallerinizin çok ötesinde mükemmel bir web tasarımına kavuşturup kusursuz hâle getirmektir. Böylelikle hedeflerinizi sapasağlam temeller üzerine inşa etmenizi sağlamayı hedefleyen ajansımız; sizinle aynı heyecan, tutku ve mutluluğu paylaşmaya hazırdır.

Mükemmelliğin ince ayrıntılarda saklı olduğunu bilen ve tasarımda altın oranın kusursuzluğunu ilham alan GZR Ajans, iyi ile yetinmez ve en iyiden başkasını seçenek olarak kabul etmez. Titiz işçiliğini her web tasarım çalışmasında ortaya koyan ajansımızın projelere kattığı büyük ve sürekli değerler, herkesten ayrıcalıklı olmayı ve sektöründe fark meydana getirmeyi isteyenlerin beklentilerini karşılar.

Siz de profesyonel web tasarım ile bu avantajlara sahip olmak için hemen müşteri ailemize katılın! Trendlerden ilham alan estetik anlayışımızı modern teknolojilerimizle şekillendirip projelerinize yön verelim!

Ücretsiz teklif al

Özgün Web Tasarım Neden Önemli?

İnternet dünyasında kurumsal veya bireysel olarak varlık göstermek, kaliteli bir web sitesine sahip olmayı gerektirir. Zira internet siteniz hedef kitlenizle aranızda bulunan güçlü bir köprü ve her an, her yerden ulaşılabilir online mağazanızdır.

Ne var ki; sitenizin tasarımı yeteri kadar dikkat çekici ve profesyonel değilse maalesef bu, şansınızı daha baştan kaybetmek demektir. Ziyaretçilerinizi karşılayacak ve onlara ilk merhaba diyecek şey tasarımınız olduğu için, akılda kalıcılık ve ilgi çekicilik kriterlerine önem vermeniz gerekir.

Takdir edersiniz ki; nefis bir yemek, yıkanmamış kirli bir tabak içinde sunulursa, kimsenin iştahını kabartmaz. Ya da harika bir kitabın kapağı gelişigüzel tasarlanmışsa, potansiyel okuyucuların merakını celbetmez ve satın alma isteği uyandırmaz.

İşte bunun gibi; içerikleriniz ne denli büyük bir özen ile hazırlanmış olsa dahi, sitenizin tasarımı alelâde ise ve güven vermiyorsa kaliteli içeriklerin bir manası kalmayacaktır.

Profesyonel web tasarım ajansı olarak rakiplerinin içerisinden sıyrılmayı başaran GZR Ajans, sitenizin lâyık olduğu tasarımı sanatsal dokunuşlarıyla hayata sizi gerek hedef kitle nezdinde gerekse arama motorlarının gözünde ve sektörünüzde seçkin bir konuma ulaştırmak için hazırdır.

Ücretsiz teklif al

SEO Uyumlu Web Tasarım Avantajları

En iyi web tasarım firması olarak tercihinizi bizden yana kullanmak, size hedeflediğinizden daha büyük dijital başarılara yelken açma imkânı tanıyacak ve online ortamın eşsiz fırsatlarına kapı aralayacaktır. Bu doğrultuda sunduğumuz web tasarım hizmetinin beraberinde getirdiği avantajlardan bazılarını şöyle sıralayabiliriz:

  1. Web sitenizi dijital âlemdeki dükkanınız olarak nitelendirebiliriz. İşte göz kamaştıran kaliteli tasarımlarımız, dükkanınıza gelenleri düzenli müşteri hâline getirmenize yardım eder.
  2. Hafızalara kazınan orijinal ve iddialı web tasarım çalışmalarımız, marka prestijinizi ve bilinirliğinizi artırır. Sizi öne çıkararak daha fazla görünür kılar.
  3. İşinize verdiğiniz değeri göstermeniz, profesyonelliğinizi ve üstün kalitenizi yansıtmanız, saygınlığınızı ortaya koymanız ve kendinden emin, güçlü bir duruş sergilemeniz profesyonel web tasarım ile mümkün olur.
  4. Öte yandan bu; misyon, vizyon, amaç ve değerlerinizi net olarak aktarmanızda da büyük rol oynar.
  5. Kurumsal kimliğinizin yapı taşlarından biri ve markanızın sembolü olan web tasarım; güven telkin etme, hedef kitle ile aranızda samimi bir bağ oluşturma noktasında kritik öneme sahiptir.
  6. Anlaşılır, sade fakat şık bir web tasarım; ürün ve hizmetlerinizi göz kamaştırıcı şekilde sergilemenizi, faaliyetlerinizi yalın bir dille açıklamanızı sağlar.

Siz de bu avantajlara kavuşabilmek için web tasarım ajansları yelpazesinde seçiminizi GZR Ajans’tan yana kullanabilirsiniz. Tamamen özgün, çarpıcı, modern, inovatif ve büyüleyici tasarım çözümleri ile farkınızı konuşturabilir ve potansiyel müşterilerinizi etkilemeyi umduğunuzdan da kolay başarabilirsiniz.

Ücretsiz teklif al

Kurumsal Web Tasarım Nasıl Yapılır?
Trend Web Tasarım Nasıl Olmalı?

Bu sorunun yanıtı; sektör, müşteri talepleri, hedef kitle profili özelinde değişiklik gösterir. Örneğin; kurumsal web sitelerinde ciddiyet arz eden, marka logo ve renkleri esas alınarak hazırlanmış, sade bir tasarım kullanılır. Kişisel web sitelerinde ise tasarımlar daha renkli, göz alıcı türden olabilir.

Trendleri yenilikçi bakış açısı ve gelişmiş teknolojiyle harmanlayan profesyonel web tasarım ajansı GZR Ajans, ince işçiliğini her çalışmasında ortaya koyar. Böylelikle; arama motorlarının tam not vereceği, hedef kitlenizde iz bırakacak benzersiz tasarımlar vücuda gelir.

Bununla beraber ajansımızın tüm çalışmalarda takip ettiği web tasarım aşamalarını şöyle ifade etmemiz mümkündür:

  1. Önce sizinle ön görüşme gerçekleştirir; ihtiyaçlarınızı anlar, hedef kitlenizi tanırız.
  2. Pazar ve sektör değerlendirmesi, sosyal medya incelemesi, rakip araştırması gibi yöntemlerden yararlanmayı da unutmayız.
  3. Nasıl bir web tasarıma ihtiyacınız olduğunu tüm detaylarıyla netleştirir, onayınıza sunar ve ortaklaşa kararlar alırız.
  4. Süreç boyu iletişimde kalmayı devam ettirir, yönlendirmeleriniz çerçevesinde hareket eder ve çalışmanın her adımını sizin onayınızla atarız. Böylelikle çalışma sonrasında kötü bir sürprizle karşılaşma riskiniz olmaz.
  5. Tamamıyla kişiye özgü, güncel, SEO uyumlu web tasarım çözümlerine imza atar; standart kalıplara mahkûm olmaktan, herkese aynı veya benzer şeyleri sunmaktan kaçınırız. Kendimizi hedef kitlenizin yerine koyup onların gözünden bakar, böylece isteklerinizi ziyaretçilerin beklentileriyle harmanlarız.
  6. Donelerin tümünü bütüncül bakış açısıyla değerlendirir; her parçası zincirin halkaları gibi birbirine bağlı, hatasız ve eksiksiz tasarımlar meydana getiririz.
  7. Her şeyin tamamlanmasıyla birlikte son kontrol, test, rötuş ve gerekiyorsa revizelerimizi gerçekleştirir, bu sayede sitenizi hak ettiği muazzam görünüme kavuştururuz.
Ücretsiz teklif al

Kaliteli Web Tasarım Özellikleri Nelerdir?

Geliştirdiğimiz çözümlerin ihtiva ettiği özellikler bizden neler istediğiniz ve hedef kitlenizin sizden neler talep ettiği doğrultusunda farklılaşır. Fakat her çalışmamızda öne çıkan ortak yönler şunlardır:

  1. Esnek yapılı, geliştirilebilir, özelleştirmeye elverişlidir.
  2. Tam arama motorlarının istediği gibi yani %100 SEO uyumludur.
  3. Yüksek hızlı ve üstün performanslıdır.
  4. Responsive web tasarım özelliklerini taşır. Her türlü ekran çözünürlüğünde ve boyutunda, tüm cihazlarda ve bütün tarayıcılarda sorunsuz görüntülenebilir.
  5. Abartılı ya da gereksiz öğeler bulundurmaz.
  6. Ziyaretçi deneyimini olumsuz etkileyen -dağınıklık, karmaşıklık gibi- durumlardan tamamıyla uzaktır.
  7. Rahat anlaşılır, kolaylıkla hatırlanır.
  8. Kullanıcı dostudur. Gezinmeyi zorlaştırmaz.
  9. Bir taraftan; ziyaretçilerinizin gözlerini yormayacak kadar derli-toplu, sade, basit görünüme sahiptir. Diğer yandan ise; göz dolduracak şekilde iddialı, şık, etkileyicidir.
  10. Mobil uyumlu web tasarım niteliklerine sahiptir.
  11. Tutarlı ve ahenklidir. Tasarımı oluşturan öğelerin hepsi birbirini tamamlar.

Siz de profesyonel web tasarım hizmetleri ile geniş bir hedef kitlenin gönlünü fethetmeye hazır mısınız? O takdirde vakit kaybetmeden bizimle iletişime geçin, GZR Ajans kalitesini size özel tasarımlara dönüştürerek projelerinizin âb-ı hayatı olalım!

Ücretsiz teklif al

Sıkça Sorulan Sorular

Her projeye göre web tasarım fiyat seçenekleri değişiklik arz eder. Hangi yöntemlerin kullanılacağı, gerçekleştirilecek işlemler, sürecin ne kadar zaman ve emek gerektirdiği, kaç web sitesi için ne tür hizmetler alacağınız fiyatlandırmayı doğrudan etkiler.

Hedef kitlenizde iyi bir intiba bırakabilmek, rakiplerinizden farklı ve daha iyi olduğunuza onları ikna etmek doğru planlanmış kurumsal web tasarım ile mümkündür. Bu noktada projelerinizin bir deneme tahtası olmadığını unutmamalısınız. İşinizi şansa bırakmak istemiyorsanız; üstünlüğünü kanıtlamış, büyük kurum ve kuruluşlar ile seçkin firma ve markaların web projelerinde imzası bulunan GZR Ajans’ı tercih etmelisiniz.

Bu; cihaz, tarayıcı, ekran çözünürlüğü ve boyutu gibi parametrelere göre şekil alan, her kullanıcının bilgisayar ve telefonunda ona özel ayarlarla görüntülenen, optimum performanslı web tasarım çözümüdür. Responsive web tasarım sayesinde web sitenizin en küçük ekrandan dev monitörlere varana kadar her yerde sorunsuz gözükmesi, herkesin sitenizi rahatlıkla gezebilmesi ve sayfalar arasındaki geçişin akıcı olması sağlanır.

Bize Ulaşın!

Sabah 08:00 - Akşam 23:00 saatleri arasında bizleri arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

Mesaj Gönderin

En kısa sürede sizlere dönüş yapacağız.

Ortalama yanıt süremiz:  dakika
Image link