1 yıllık Hosting ve Domain Hediye!

Sosyal Medya Danışmanlığı

Sosyal medya danışmanlığı; sayfa ve hesaplarınızı büyütmek için doğru, etkili stratejilerin belirlenmesi, size özel bir yol haritası çıkarılması ve neler yapılacağının adım adım planlanmasıdır.

Marka konumlandırmasından içerik, kampanya, reklam ve kriz yönetimine kadar tüm süreçlerde aktif rol alan GZR Ajans, sosyal medyanın gücünden maksimum şekilde faydalanmanızı mümkün kılar.

‘Herkes sosyal medyada var olabilir. Ancak mühim olan, ona hükmetmektir.’ iye düşünen ajansımız; markanız için en doğru kanalları ve platformları emrinize âmâde kılacaktır. Siz de sosyal medyanın direksiyonunu elinize almak ve onu hedefleriniz doğrultusunda yönlendirmek istiyorsanız, bizimle tanışmanızın vakti çoktan gelmiş demektir.

Öyleyse sizi hedef kitlenizin gözdesi hâline getirecek olan GZR Ajans ile hayalleriniz için harekete geçmekte gecikmeyin!

Ücretsiz teklif al

Sosyal Medya Yönetimi ve Danışmanlığı
Neden Avantajlı?

Dev bir Pazar durumunda olan sosyal medya, geniş kitlelere hitap etmek ve kariyer basamaklarını dijitalin gücüyle daha hızlı tırmanmak isteyenler için vazgeçilmezdir.

Bunun farkında olan ajansımız, sosyal medyanın sunduğu tüm avantajlardan faydalanmanız ve ağınızı genişletmeniz için çalışır.

Bu doğrultuda, bizi tercih ederek kavuşacağınız sosyal medya danışmanlığı avantajları şunlardır:

  1. Yaptığınız hiçbir paylaşım rastgele olmaz. Her gönderiniz ile hedef kitlenizi etkiler, -deyim yerindeyse- az laf ile çok şey anlatarak markanızın mesajını çarpıcı ve net şekilde yansıtırsınız.
  2. Mağazanız ve klasik reklam araçları ile ulaşamayacağınız kadar büyük bir hedef kitleye çok kısa zamanda erişir, sektörünüzdeki bütün müşterilere hitap etme şansı yakalarsınız.
  3. Hesaplarınızı ve sayfalarınızı olması gerektiği gibi optimize eder, her bakımdan eksiksiz duruma getirirsiniz.
  4. Takipçi sayınızı; yorum, beğeni, izlenme gibi etkileşim oranlarınızı tamamen doğal yöntemlerle, hızlı bir biçimde artırırsınız. Elde ettiğiniz popülarite ve geri dönüşüm anlık değildir, kalıcılık sağlar.
  5. Ürün ve hizmetlerinizi doğru kişilere gösterir; potansiyel müşterilerinizde ilgi, merak ve satın alma duygusu uyandırıp sadık hedef kitlenizi büyütürsünüz.
  6. Cironuzu ve kârlılığınızı sosyal medyanın imkânlarıyla kolayca yükseltir; bireysel, finansal ve kurumsal hedeflerinize daha kestirme yoldan ulaşırsınız.
Ücretsiz teklif al

Profesyonel Sosyal Medya Danışmanlığı
Neleri Kapsar?

Danışmanlık; neyi, ne zaman ve nasıl yapmanız gerektiği hususunda size rehberlik edilmesini kapsayan bir süreçtir. Sosyal medyanın potansiyelini doğru kullanabilmek, oradaki fırsatları değerlendirip yeni fırsatlar oluşturmak için bilmeniz gereken her şey, danışmanlık hizmetimiz çerçevesinde size aktarılır.

Sosyal medya yönetimi ile yürüttüğümüz danışmanlık hizmeti; organik, nitelikli, yüksek erişim ve etkileşime ulaşmanızı mümkün hâle getirir. Bu doğrultuda; kampanya oluşturma, pazarlama faaliyetleri, reklam yayınlama, etkinlik ve tanıtım çalışmaları konusunda uzman desteği alır, tüm süreçleri başından sonuna kadar efektif bir şekilde koordine etme imkânı bulursunuz.

Öte yandan; profesyonel sosyal medya danışmanlığı hizmetimiz, şu sorulara da cevap bulmanızı sağlar:

  1. Hangi platformlarda yer almalısınız? Hangileri sizin için zaman kaybı?
  2. Sosyal medyayı hedeflerinize göre en verimli şekilde nasıl kullanırsınız?
  3. Hedef kitlenizi kimler oluşturuyor? Onlara nasıl bir dil kullanarak, hangi içeriklerle hitap etmelisiniz?
  4. Reklamlarınızdan nasıl daha iyi geri dönüşüm alır ve sosyal medyayı kârlılık oranınızı artırmak için etkili bir araç hâline nasıl getirirsiniz?

İşte GZR Ajans olarak biz; hepsi ve daha fazlası için size kılavuzluk ediyor; izleyeceğiniz rotayı belirliyor, takip edeceğiniz her bir aşamayı analitik sonuçlar ve kusursuz stratejiler ışığında şekillendiriyoruz.

Ücretsiz teklif al

Kurumsal Sosyal Medya Danışmanlığı ve Yönetimi Nasıl Yapılır?

Birçok firma ve markaya uzun süreli kurumsal sosyal medya danışmanlığı sunarak büyüme süreçlerinde önemli bir pay sahibi olan ajansımız, hedef kitlesinin odağı hâline gelmek isteyenlerin doğru adresidir. Markanızın gölgede kalmasını istemiyor; bilakis bir yıldız gibi parlamasını arzu ediyorsanız, GZR Ajans profesyonel yönlendirmeleriyle bunun için gereken tüm olanakları size sunacaktır.

Bu doğrultuda, ajansımızın kurumsal sosyal medya yönetimi ve danışmanlığı alanında takip ettiği aşamalar genel olarak şöyle sıralanabilir:

  1. Sizi dinler; hedeflerinizi, isteklerinizi, kimlere hitap edeceğinizi ve hangi kulvarda, kimlerle yarıştığınızı öğreniriz.
  2. A’dan Z’ye ayrıntılı bir inceleme yapar; mevcut durumu değerlendirir, kısa-orta ve uzun vadeli sonuçlara yönelik stratejiler kurgularız.
  3. İçerik planlamasından bütçe ve reklam optimizasyonuna dek sosyal medya yönetiminin kapsamına giren tüm süreçlerde size önderlik eder, ayaklarınızın yere sağlam basmasını ve adımlarınızın her geçen gün hızlanmasını sağlarız.
  4. Yapılanların sonuçlarını ölçümleriz. Bunları şeffaf olarak sizinle paylaşır ve bir gün bile yerinizde saymadan hep daha ileriye giderek zirveye ulaşıp orada sabit kalmanız için desteğimizi sürdürürüz.
Ücretsiz teklif al

Sosyal Medya Danışmanlığı Hizmetleri Nelerdir? Profesyonel Sosyal Medya Yönetimi Hizmetleri

Hedef kitleyi sadık müşteriye dönüştürme konusunda tecrübeli olan ajansımız, bunu yaparken kullanıcı beklentilerini ve değişken tüketici davranışlarını baz alır. Modern ve yenilikçi yöntemleri ustalıkla kullanan ajansımız, güncel sosyal medya algoritmalarını da hesaba katar.

Bu noktada ajansımızın bireysel ve kurumsal sosyal medya danışmanlığı ve yönetimi başlıca şu hizmetleri içerir:

  1. Rakip ve Pazar araştırması; detaylı işletme, marka, profil ve sayfa analizi,
  2. Hatalarınızın, eksikliklerinizin ve geliştirmeniz gereken yönlerin tespiti,
  3. Size özgü stratejiler kurgulanması,
  4. Ayrıntılı optimizasyon, hesap-sayfa güncelleme ve yeniden yapılandırma,
  5. Trendlere ve hedef kitle yönelimine uygun olarak hem günlük ve haftalık hem de aylık bazda içerik takvimi hazırlama,
  6. Hedef kitle iletişimi alanındaki faaliyetler (Yorumları cevap yazmak, mesajları yanıtlamak vs.),
  7. Kampanya dönemlerine ve özel günlere yönelik planlamalar,
  8. Yeni kişilere ulaşmanızı, mevcut hedef kitlenizle aranızdaki bağları güçlendirmeye ilişkin çalışmalar (Anket, çekiliş, soru-cevap, yarışma, canlı yayın ve benzeri etkinlikler),
  9. Kriz yönetimi,
  10. İtibar koruma,
  11. Çalışmaların raporlanması, sonuçların ölçümlenmesi ve gerekli görüldüğü takdirde yeni stratejiler geliştirilmesi.
Ücretsiz teklif al

Sosyal Medya Danışmanlığı için Neden GZR Ajans?

Çünkü biz; kısa günün kârını değil, daima zirveyi hedefliyoruz. Hedef kitle potansiyeli, marka imajı, rakiplerin durumu, kullanılacak etkileşim dili ve çok daha fazlasını bütün olarak ele alıyoruz.

Sosyal medyada güven oluşturmanın zor, o güveni kaybetmenin ise çok kolay olduğunu biliyoruz. Yılların itibar ve emeğini saniyeler içinde kaybetmemeniz adına çok titiz davranıyor, hiçbir detayı es geçmiyoruz.

Böylelikle gözünüzü arkada bırakmıyor ve ‘ben olsam, ancak bu kadarını yapabilirdim.’ Demenizi sağlayacak şekilde özenli, yüksek kaliteli, hassas bir hizmet sunuyoruz.

Siz de ‘sosyal medyada ipleri elime almanın tam zamanı!’ diye düşünenlerdenseniz, danışmanlık ve yönetim alanındaki efektif çözümlerimizden yararlanabilirsiniz.

Ücretsiz teklif al

Sıkça Sorulan Sorular

Bu hizmette fiyatlandırma; yönetim veya danışmanlık yapılacak hesap ve sayfaların büyüklüğü, sayısı, gerçekleştirilecek işlemler doğrultusunda farklılık gösterir. Ek hizmetler de fiyat seçeneklerinin belirlenmesine etki eder. Örneğin; video prodüksiyon, grafik tasarım, metin yazımı vb.

En uygun sosyal medya danışmanlığı fiyatları ile nitelikli hizmetleri ulaşılabilir kılan GZR Ajans, her bütçeye uygunluk sağlamayı başarır. Sosyal medya yönetimi fiyatları için bizimle iletişime geçerek detaylı bilgi edinebilir ve size özel cazip tekliflerimizden faydalanabilirsiniz.

Dijital âlemdeki varlığınızı görünür kılmak ve daima ön planda tutmak gibi bir hedefiniz varsa, sosyal medya kullanımı sizin için zorunluluktur. Ancak ilgili platformları doğru kullanabilmek profesyonellik gerektirir. İşte bunu sosyal medya yönetimi uzmanlarına bırakarak en iyi şekilde gerçekleştirebilir, her mecradaki hedef kitlenin ilgi alanlarına ve beklentilerine hitap edebilirsiniz.

Youtube, Instagram, LinkedIn, TikTok, Pinterest, Facebook, Twitter (X) bunların başında gelir. Bununla birlikte ajansımız hangi sosyal ağların size daha çok fayda sağlayacağını tespit ederek, bilinirlik düzeyi ve kullanıcı sayısı yüksek platformları seçer.

Bize Ulaşın!

Sabah 08:00 - Akşam 23:00 saatleri arasında bizleri arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

Mesaj Gönderin

En kısa sürede sizlere dönüş yapacağız.

Ortalama yanıt süremiz:  dakika
Image link