1 yıllık Hosting ve Domain Hediye!

Kişisel Web Sitesi

Kişisel web sitesi, online varlığınızı kolay ve çarpıcı biçimde yansıtmanın en iyi yoludur. Dijital kartvizitiniz olarak da nitelendirilebilecek kişisel internet sitesi; çalışmalarınızı sunmak, fikir ve hedeflerinizi başkalarıyla paylaşmak, özgeçmiş ve CV’nizi ve portfolyonuzu sergilemek gibi amaçlara hizmet eder.

Tüm bunları yapabilmek için ihtiyacınız olan profesyonel kişisel web sitesi ise GZR Ajans dokunuşlarıyla hayat bulur. Kurumsal, blog, e-ticaret web siteleri alanında binlerce nitelikli projeye imza atmış olan ajansımız, kişisel web sitesi konusunda da ilk tercihlerden biri durumundadır.

Ücretsiz teklif al

Kişisel Web Sitesi Nedir?

Bireysel amaçlarla oluşturulan ve kişilere deneyimlerini aktarma, para kazanma, geniş hedef kitlelere hitap etme ve bildiklerini paylaşma imkânı tanıyan dijital platformlar, kişisel web sitesi olarak tanımlanır.

Size özgü bir siteye sahip olmak, kişiliğinizi ve işinizi en doğru şekilde yansıtmanızı mümkün kılar. Öte yandan kaliteli bir kişisel internet sitesi, yeni iş fırsatları oluşturmanıza katkı sağlar ve sizi detaylı bir şekilde tanıtarak referans olur.

Kendinizi daha kolay, net ve ayrıntılı ifade etme özgürlüğüne kişisel web sitesiyle kavuşursunuz. Bilgilerinizi, ürün ve hizmetlerinizi, mesleğinize ilişkin detayları bu site aracılığıyla daha çok kişiye ulaştırırsınız.

Ücretsiz teklif al

Kişisel Web Sitesi Avantajları Nelerdir?
Kişisel İnternet Sitesi Neden Önemli?

Kendi adınıza oluşturacağınız bir internet sitesi, online itibar ve imajınıza yönelik kontrolü bütünüyle size verir. Bu doğrultuda, bazı kişisel web sitesi avantajları şöyle sıralanabilir:

  1. Bilinirlik ve görünürlük elde etmeniz kolaylaşır. Daha fazla kişinin sizi tanımasını ve size kolayca erişmesini sağlarsınız.
  2. İsminizi duyurur, çevrimiçi ortamdaki saygınlığınızı artırırsınız.
  3. Hedef kitle iletişimini daima canlı tutar; potansiyel müşterilerinizle, -ticari amaç gütmeseniz bile- içeriklerinize ilgi gösterecek kişilerle sürekli etkileşim hâlinde kalırsınız.
  4. Başkalarına fayda sağlamanın, insanların hayatına dokunmanın ve değer katmanın mutluluğunu yaşarsınız.
  5. Blog yazma alışkanlığı kazanır; çektiğiniz fotoğrafları, ürettiğiniz içerikleri yayınlayarak bir taraftan yeteneklerinizi geliştirir, diğer taraftan reklam, marka ortaklığı ve sponsorluk gibi yöntemlerle para kazanma şansı yakalarsınız.
Ücretsiz teklif al

Etkileyici Kişisel Web Sitesi Nasıl Olmalı?
SEO Uyumlu Kişisel Web Sitesi Nasıl Yapılır?

Çalışmalarına müşterilerinin ve hitap ettikleri hedef kitlenin beklentileri doğrultusunda yön veren GZR Ajans, bireysel web sitesi alanındaki talepleri orijinal ve büyüleyici tasarım, fonksiyonel yazılım, muazzam içerik çözümleriyle karşılar.

Buna göre; kişisel web sitesi nasıl yapılır? sorusunu, ajansımızın önem verdiği kriterler çerçevesinde şöyle yanıtlayabiliriz:

  1. Her şeyden önce bireysel web sitelerinde; ziyaretçilerinizle aranızda güçlü bir bağ teşekkül etmesini sağlayacak doğal, samimi, ilgi çekici ve modern bir tasarım kullanılmalı.
  2. Temalar, eklentiler, görseller, şablonlar doğru seçilmeli. Sitedeki tüm öğeler birbiriyle uyum ve ahenkli bir duruş sergilemeli.
  3. Giriş sayfası özenle hazırlanmalı ve ziyaretçileri, bu sayfanın tam merkezine konumlandırılmış kısa ve öz bir sunum karşılamalı. Bu noktada zekice kurgulanmış stratejiler, tamamen size özgü bir slogan, etkileyici giriş cümlesi ve yüksek üretkenlikle kaleme alınmış bir tanıtıcı metin devreye girmeli.
  4. Site hızı en yüksek seviyeye çıkarılmalı. Performans ve güvenlik üst seviyede olmalı.
  5. ‘Ben kimim? Neler yaptım? Şu an nelerle uğraşıyorum? Gelecekte neleri başarmak istiyorum? Hayata bakış açım, yeteneklerim, öne çıkan karakteristik özelliklerim, hobi ve ilgi alanlarım, önceki çalışmalarım ve referanslarım neler?’ gibi soruların cevabı olacak içeriklere yer verilmeli.

Etkili bir ‘Hakkımda’ sayfası, Renkli bir otobiyografi, birinci şahıs ağzıyla yazılmış eğlenceli blog yazıları, kendi düşüncelerinizi paylaştığınız içerikler (yorumlama, eleştiri vb.) ile kişisel web sitesi amacına kolaylıkla ulaşacaktır.

  1. Öte yandan bireysel internet sitesi; işlerinize, portfolyonuza yönlendiren linkler barındırmalı. Meselâ; bitirdiğiniz projeleri, basılan kitap veya makaleleriniz, parçası olup katkı sağladığınız müşteri işlerini sitenizde gösterebilirsiniz.
  2. Bunun yanı sıra kişisel web sitelerinde iletişim bilgileri de unutulmamalı. Örneğin; yalnızca web formlarıyla sınırlı kalmak yerine, e-posta adresinizi yazabilir veya sosyal medya hesaplarınıza bağlantı verebilirsiniz.

Siz de ‘Artık online varlığıma sahip çıkmanın tam zamanı!’ diye düşünüyorsanız, hayal ettiğiniz gibi muhteşem bir kişisel internet sitesi için GZR Ajans ile tanışın!

Ücretsiz teklif al

Sıkça Sorulan Sorular

Domain ve hosting ürünlerinin hizmete dâhil olup olmadığı, site altyapısı ve konsepti, sayfa sayısı, istenen özellikler, ekstra detaylar fiyatlandırmayı etkiler. GZR Ajans bünyesinde cazip aralıklarla seyreden kişisel web sitesi fiyatları her bütçeye uygunluk sağlar. Size düşen tek şey, hayallerinizi bize anlatarak en ekonomik fiyat teklifini almak ve farkımızı projelerinize yansıtıp herkesten farklı olmaktır.

Ana menü, manşet, duyuru alanları, sosyal medya butonları, Youtube entegreli video galerisi, özgün logo, fotoğraf galerisi, sınırsız kategori ve sayfa ekleme-düzenleme özelliği kişisel web sitesinde olması gerekenler arasındadır.

Sanatçı, öğretmen, psikolog, yazar, muhasebeci, fotoğrafçı, avukat, kişisel marka, mağaza, blog, dergi, özgeçmiş-CV, portföy… Yüzlerce farklı alan, meslek grubu, kullanım amacı doğrultusunda bireysel web sitesi çözümleri üretiyoruz.

Bu sorunun cevabı isteklerinize göre şekillenmekle birlikte; her web sitesi çalışmamızın bazı ortak özellikleri şunlardır:

SEO uyumu, yenilikçi tasarım, pratik ve gelişmiş yönetim paneli, kullanıcı dostu arayüz, güçlü ve dinamik altyapı…

Bize Ulaşın!

Sabah 08:00 - Akşam 23:00 saatleri arasında bizleri arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

Mesaj Gönderin

En kısa sürede sizlere dönüş yapacağız.

Ortalama yanıt süremiz:  dakika
Image link