1 yıllık Hosting ve Domain Hediye!

WordPress Hazır Web Sitesi

WordPress hazır web sitesi paketleri; bir yandan her ihtiyaca, diğer taraftan da her bütçeye hitap eder. Pratik, kullanıcı dostu, işlevsel bir web sitesine uygun maliyetle sahip olmayı isteyenler, çareyi hazır WordPress web sitesi paketlerinde bulur.

Özel tasarım ve yazılım hizmetleriyle hususi gereksinimlere cevap veren GZR Ajans, hazır web sitesi seçenekleriyle de zamandan ve paradan tasarruf etmeyi sağlar.

İşte şimdi; beklentilerinize uygun, hedef kitlenizin ve arama motorlarının gözdesi olacak muhteşem bir internet sitesi, GZR Ajans ile parmaklarınızın ucunda!

Ücretsiz teklif al

Hazır WordPress Web Sitesi Nedir?
Profesyonel Hazır WordPress Sitesi Nedir?

Gerekli ayarlamaları, düzenleme ve teknik optimizasyon işlemleri önceden gerçekleştirilmiş, kullanıcıya anahtar teslim olarak sunulan sitelere hazır web sitesi denir. Bunlar farklı altyapılarda oluşturulabilmesine rağmen, genellikle hazır WordPress web sitesi paketleri daha fazla tercih edilir.

Çünkü WordPress; dünya çapında yaygın kullanılan, esnek, kolay, fonksiyonel içerik yönetim sistemlerinin başında gelir. Kişisel, kurumsal ve e-ticaret sitesi, haber-sosyal ağ portalları gibi onlarca platformun temeli olan WordPress, hazır web sitesi arayışına efektif çözümlerle yanıt olur.

Ücretsiz teklif al

Hazır WordPress Sitesi Avantajları Nelerdir?

Özetle ifade etmemiz gerekirse, profesyonel hazır WordPress sitesi avantajları şöyle sıralanabilir:

  1. Özel tasarım ve yazılım hizmetleri yüksek maliyetlidir. Hazır site paketleri ise daha ekonomik fiyatlı olmasıyla öne çıkar.
  2. Ayrıca bu paketler, projelerinizi vakit kaybetmeden ve kaliteden ödün vermeksizin hayata geçirme imkânı tanır. Hayalinizdeki gibi bir internet sitesine kavuşmanızı mümkün kılar.
  3. Sıfırdan tasarım geliştirme ve yazılım kodlama süreçleri, uzun müddet beklemenizi gerektirir. Ancak WordPress hazır web site paketleri tercih ettiğinizde beklemekten kurtulursunuz.
  4. Öte yandan anahtar teslim WordPress web sitesi; güçlü, dinamik, güncel, özelleştirilebilir, modern bir yapıya sahiptir. Esneklik sağlar. Web sitenizi dilediğiniz gibi düzenleme, değiştirme, sayfa ve içerik ekleyip silme, değişik eklenti ve temalarla özgürce farklılaştırma imkânınız mevcuttur.
  5. Gizlilik ve güvenlik noktasında da etkili önlemler sunan hazır WordPress siteler, verilerinizi koruma altında tutarken kullanıcı deneyimini en üst düzeye çıkarır.
  6. Teknik bilgi gerektirmez. Site kurulumuyla uğraşmak, karmaşık kodları çözmeye çalışmak, hatalarla zaman harcamak durumunda kalmazsınız. İş yükünü büyük ölçüde azaltan hazır WordPress sitesi paketleri, hem acil hem de nitelikli çözüm arayanlar için isabetli bir tercihtir.

Siz de yoğun rekabetin hâkim olduğu dijital dünyaya hızlı bir başlangıç yapmak istiyorsanız; GZR Ajans’ın WordPress hazır web sitesi paketleri içinden dilediğinizi seçerek, internet âleminde prestijli bir yere sahip olabilirsiniz.

Ücretsiz teklif al

Hazır WordPress Web Sitesi Paketleri Neleri İçerir?

Geniş bir yelpazede çeşitlilik gösteren hazır WordPress web sitesi paketleri; onlarca özelliği, eklenti, tema ve şablon alternatifini bir araya getirir. Bu doğrultuda, söz konusu paketlerin içeriğini oluşturan hizmetlerden bazıları şunlardır:

  1. Domain (alan adı), hosting (barındırma),
  2. AMP, Analitik ve çoklu dil desteği, SEO uyumu,
  3. Site içi arama motoru,
  4. Temel ve ileri seviye düzenlemeler, SEO ve performans iyileştirmeleri,
  5. SSL güvenlik sertifikası,
  6. Haritalar,
  7. Gelişmiş yönetim paneli,
  8. Zengin modül, renk, şablon ve menü seçenekleri,
  9. WooCommerce Altyapısı,
  10. Fotoğraf galerisi,
  11. Fonksiyonel araçlar,
  12. Medya eklentisi,
  13. Hazır sayfa düzeni,
  14. Ödeme seçenekleri,
  15. Mobil ve tablet uyumluluk,
  16. Geniş depolama alanı, e-posta, yedekleme olanakları,
  17. Virüs ve saldırı koruması,
  18. Etkileyici, renkli, kreatif ve responsive tasarım,
  19. Sosyal medya, WhatsApp, Hemen Ara ve canlı destek butonları, iletişim formları, SMTP ayarları,
  20. Cache-önbellek ve hız optimizasyonu,
  21. Bing, Yandex ve Google kayıt,
  22. Kullanışlı arayüz,
  23. Satış sonrası teknik destek ve admin paneli kullanım eğitimi gibi imkânlar.

Siz de her şeyi ile eksiksiz, tam donanımlı bir siteniz olsun istiyorsanız; GZR Ajans kalitesini taşıyan WordPress hazır web sitesi paketleri sayesinde, hedeflerinizi dijitalin gücüyle gerçekleştirin!

Ücretsiz teklif al

Sıkça Sorulan Sorular

Fiyatlandırma, paket içeriği doğrultusunda farklılık gösterir. Sunulan özellikler, seçilecek tema, talep edilen özelleştirmeler fiyatı doğrudan etkileyecektir. Ancak seçtiğiniz paket için yalnızca bir defa ödeme yaparsınız.

Tüm alanlara yönelik WordPress hazır site paketleri bulmanız mümkündür. Tek veya birkaç sayfalık yaprak sitelerden hukuk, emlak, nakliye, sağlık, restoran web sitelerine kadar aklınıza gelebilecek her platformu bu paketler yardımıyla hayata geçirebilirsiniz.

‘Beklemeye zamanım yok!’ diyenlerdenseniz veya bütçe dostu bir çözüm arıyorsanız, hazır WordPress web sitesi paketleri sizin için daha uygundur.

Bize Ulaşın!

Sabah 08:00 - Akşam 23:00 saatleri arasında bizleri arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

Mesaj Gönderin

En kısa sürede sizlere dönüş yapacağız.

Ortalama yanıt süremiz:  dakika
Image link